Mijn projecten

Leestijd: 2 minuten

Ik werk altijd aan verschillende projecten tegelijkertijd. Afwisselend en meeslepend wil ik leven. 😉 Op deze pagina houd ik bij waar ik op dit moment aan werk en waar je meer informatie kunt vinden. Sowieso mag je altijd even hallo zeggen via hallo [at] lauraschoenmakers.nl, ook als je een keer (virtueel) wilt koffiedrinken of wilt brainstormen.

LauraSchoenmakers.nl

Deze website bevat het overzicht van al mijn projecten en mijn persoonlijke blog. Ik schrijf hier over wat me bezig houdt, zoals 25 kilo afvallen, lessen in theatermaken en dingen die ik meemaak, zowel alledaags als buitengewoon.

Content & Stories

Dit is Content & Stories. Het is mijn eigen allround eenpersoons-tekstbureau. Ik schrijf marketingteksten voor websites en brochures (ook in het Engels), vertaal complexe informatie naar begrijpelijke taal en ben actief als schrijfcoach om ondernemers te helpen met hun teksten.

Neem een kijkje op de website van Content & Stories.

Lees de Wereld Rond

Vreemde culturen boeien me en een roman is de ideale manier om me te verdiepen in de bewoners van een ander land. Dit project begon als een leesuitdaging in 2017: lees de wereld rond. Ik maakte er In 80 Boeken de Wereld Rond van, mijn eigen ode aan Jules Verne en de onverbeterlijke Philias Fogg.

Inmiddels heb ik zo’n 30 titels uit evenzoveel landen gelezen. Welke dit zijn houd ik bij op het Lees de Wereld Rond Blog. Je vindt er reviews, informatie over de auteurs en de door mij bezochte landen.

Flow Theatre Community

VERWACHT

Theater is beweging, beweging is flow, flow is zijn in het hier-en-nu. Flow is mijn eigen theatergroep voor amateurtoneelspelers. Maar het is meer dan alleen een spelersgroep. Het is een community, een internationale gemeenschap voor theater en toneel die de wereld in beweging wil brengen.

Flow Theatre Community staat nu nog in de steigers. Naar verwachting gaat de groep in het najaar van 2020 starten met het eerste project.

Meer over Flow lees je op de website.

Communicatietrainingen

VERWACHT

Al een tijdlang loop ik rond met een vaag idee om communicatietrainingen te gaan geven. Zoals het mij past, wil ik daar verschillende onderwerpen in combineren. Ik vind bijvoorbeeld dat communicatie speelser en positiever kan. Juist in samenwerking met elkaar en in feedback geven. Natuurlijk representeert de vorm de inhoud bij deze trainingen. Het wordt dus spelend leren. Want waarom stoppen we ooit met spelen als we vinden dat we volwassen zijn?

Geïnspireerd?

Ben je tijdens het lezen geïnspireerd geraakt door een van mijn projecten? Misschien heb je zelf ineens een idee gekregen of wil je aansluiten bij een van mijn projecten. Stuur dan gewoon een mailtje naar hallo [at] lauraschoenmakers.nl. Ik vind het tof om van je te horen!

Op de hoogte blijven van al mijn projecten en bezigheden kan trouwens door je te abonneren op mijn onregelmatige nieuwsbrief, me te volgen op Twitter of te connecten via LinkedIn.

Laura Schoenmakers