Voorstelling We Zien Elkaar

Leestijd: 3 minuten

Laura Schoenmakers presenteert op 25 en 26 september 2021 de theatervoorstelling We Zien Elkaar. Met deze voorstelling hoopt zij af te studeren aan de opleiding Theatermaker voor het Amateurtheater bij Huis van Puck in Arnhem.

Samen met vier amateurspelers maakte Laura deze voorstelling geheel in het videobelplatform Zoom, via improvisaties. Iedereen speelt live in haar eigen huis. Als bezoeker kijk je de voorstelling thuis op de bank, in de auto, in de trein, in het bos, waar je maar wil, als er maar een internetverbinding is.

Op deze pagina lees je alles over de voorstelling, het programma én hoe je een plekje bij deze unieke belevenis kunt reserveren.


We Zien Elkaar wordt twee keer getoond: op zaterdag 25 september en op zondag 26 september. De voorstelling begint om 19.30 uur en duurt ongeveer een uur. Kaarten kosten €5,-.

Tip!

Download de digitale poster van We Zien Elkaar en verspreid hem in je eigen netwerk. 🙂 Je vindt de poster in de portrettengalerij hieronder.


Portrettengalerij We Zien Elkaar

Dit is de portrettengalerij van We Zien Elkaar. Bekijk de foto’s, download de digitale poster en klik op de woorden in de lijsten om meer te ontdekken.

Poster We Zien Elkaar

Fotoverantwoording: natuurpad door Aleksandra Boguslawska via Unsplash; laptop door Unsplash via Unsplash.


Laura Schoenmakers